Eind augustus zijn de repetities op dinsdagavond weer van start gegaan. Iedereen is gevaccineerd, dat voelt op zich al veilig.
Toch houden we wat extra voorzorgsmaatregelen aan. We blijven zoveel mogelijk zitten, hygiƫne maatregelen blijven van kracht en de koffie wordt geserveerd in de pauze. Zo proberen we voorzichtig op te starten na anderhalf jaar wachten, wachten, wachten.

In mei en juni hadden we al voorzichtig buiten gezongen. Op de werf bij Botanic Europ, van ons koorlid Martien van de Berk, kun je wel 10 meter uit elkaar als het moet. Een heerlijke locatie en daar zijn we opgestart met de mensen die zich al veilig wisten. Gezien onze gemiddelde leeftijd waren veel snel aan de beurt bij de vaccinaties.

Ons eerste doel, deelnemen aan Best Veul Koren op 26 september, dat gaat niet door. Het initiatief zelf gaat niet door, omdat er nog onvoldoende duidelijk is over het loslaten van de Coronamaatrdegelen. Een nieuwe datum is bepaald op 18 december. Komende plannen verder: opnieuw gaan werken aan ons jubileumconcert, ergens in het voorjaar. En dat uitgestelde jubileumfeestje vieren, dat doen we op 6 november.