Mariet Goossens en Mieke Dankers zijn tijdens de algemene ledenvergadering gehuldigd vanwege hun 12,5 jaar lidmaatschap van het Gemengd Koor Best.
Uit handen van de voorzitter ontvingen ze een mooie blos bloemen en het hangertje met twee muzieknootjes. Uiteraard met de bijbehorende oorkonde.

2023JubilarissenDe voorzitter memoreerde dat beide leden meer zijn dan goede alten. Ook op andere vlakken zetten zij zich buitengewoon in voor ons koor. Mariet weet steeds de positieve kanten van mensen naar voren te schuiven. Ze is de behoeder van ons archief. Dat betekent ook een omslag van een stapel ordners in de kelder naar een gedigitaliseerd archief. Daarmee is ze de schakel tussen koorleden, muziekcommissie, dirigent en webbeheerder. Mieke is een enthousiaste alt, kent haar partijen, maar draait de logistiek tijdens de pauzes in de Vlinderhei, is een uitmuntende secretaresse. Heel tactisch helpt ze dingen onthouden die nog moesten gebeuren, snel met haar verslagen, die altijd qua taal foutloos zijn en waar inhoudelijk eigenlijk nooit iets aan veranderd hoeft te worden. We hopen dat we nog lang van jullie lidmaatschap mogen genieten.