2020gkb30Het is helemaal niet leuk om jarig te zijn wanneer Covid-19 de wereld in zijn greep houdt. Dat overkomt ons ook als koor. Op 1 juli bestonden we 30 jaar.

Drie leden waren er bij toen het koor werd opgericht. En zulke trouwe leden die vanaf het eerste uur al lid zijn, moet je natuurlijk in het zonnetje zetten. Het is boeiend om in de oude fotoboeken van Cees Willekes te duiken. Concerten, optredens, gezellige avonden en uitstapjes. Zien waar je vandaan komt om na te denken waar je naar toe wilt werken.

Genoeg materiaal om mooie herinneringen op te halen en terug te blikken. Maar als dat niet lukt, wat doe je dan? Een jubileumconcert zit er niet in. En een feest met RIVM regels wordt niet echt gezellig. Een leuke ontmoeting met je achterban en trouwe fans en donateurs?

Het jubileumconcert stellen we natuurlijk een jaar uit. Ook de drie jubilarissen zullen te zijner tijd gefeliciteerd worden. En ons jaarfeest, eind oktober, ook dat gaan we natuurlijk niet vieren. Maar we zullen als bestuur onze leden op 31 oktober wel verrassen. Dat weegt natuurlijk niet tegen alle misgelopen gezelligheid op, maar we willen de solidariteit van alle leden in deze moeilijke periode toch graag belonen en waarderen.