We hebben echt een gezellig koor. Er wordt hard gewerkt in een ontspannen sfeer aan vierstemmige muziek.
Sopranen, alten, tenoren en bassen zijn goed vertegenwoordigd. En nee, wij geven geen concerten op de radio, maken geen opnames in studio’s en doen ook niet echt mee aan concoursen. Van de andere kant dragen we ons nootje graag bij aan festiviteiten in Best en omgeving. Jaarlijks geven we een herfstconcert.
Dat alles gebeurt onder leiding van onze enthousiaste en kundige dirigent Mirjam Zweerts. En Juliëtte Vermaes begeleidt ons daarbij op piano.

Ons jongste lid is 39 en de oudste stem 81.
Heb je deelgenomen aan The Voice Senior, dan maken we graag kennis. En blijf je onder de 39 dan hopen we dat je ons komt uitdagen.
Wanneer je een keer komt luisteren op dinsdagavond, word je hartelijk ontvangen. Een van de leden maakt je wegwijs en heeft antwoorden op al je vragen.
Een stemtest voor de hele groep? Nee hoor, zo werken we niet. Je zingt een paar keer mee en al gauw wordt voor jou en de dirigent duidelijk waar je qua stem thuishoort in ons koor.

2017repetitieWe zingen een breed repertoire. Van licht klassiek tot heerlijke muziek uit de jaren tachtig en negentig. Soms wat jazzy of nostalgisch en ook romantische muziek kan ons bekoren.

Het is fantastisch als je muzikale ervaring hebt, maar we hebben ook goede mogelijkheden om je partij te oefenen wanneer noten lezen niet vertrouwd voor je is. De leden kunnen op onze website de verschillende partijen beluisteren.

Het Gemengd Koor Best repeteert in buurthuis de Vlinderhei aan de Vlinderhei 16 in Best op dinsdagavond van 20:00 tot 22:15 uur.

Heb je vooraf vragen, bel dan even met Mieke, onze secretaris (T 06 22 39 23 61). Zij kan met jou afspreken wanneer je wilt komen, dan zijn wij erop voorbereid en loop jij niet verloren, dat blijft toch altijd eng zo’n eerste keer.