Logo GKB 300x90 zonder randenEen project van


Onzinteksten die boeien? Dan vat je Adiemus, Songs of Sanctuary misschien wel heel bot samen. Het is wel waar dat deze liederen alleen maar uit klanken bestaan. Toch roepen ze een bijzondere sfeer op, iets spiritueels misschien? Eigenlijk maakte Karl Jenkins deze muziek als een commercial voor een vliegmaatschappij. Het werd een enorm succes toen hij er dit album van maakte. Op 5 november gaan we het uitvoeren in ons najaarsconcert. En... we nodigen projectzangers uit om hierbij aan te haken.

The Sprig of Thyme
In 2017 zongen we samen met projectzangers “The Sprig of Thyme” van Rutter. Dat was heerlijk om te doen. We merkten dat er best veel zangers zijn, die zich niet willen binden aan een vaste avond, of aan een vast koor, maar het wel fijn vinden om een afgerond project in te studeren en uit te voeren. Vandaar deze nieuwe oproep, nu voor Adiemus. Het vraagt natuurlijk ook extra gastvrijheid van onze kant, daar zijn we ons van bewust. Voel je welkom. Even alle info op een rijtje.

Wat wordt er verwacht?
Je meldt je aan vóór 6 juni.
Je bereidt je zelf voor via het materiaal dat beschikbaar komt.
Je komt 5 dinsdagavonden naar de repetitie.
De eerste keer is nog voor de grote vakantie, op dinsdag 27 juni. Die avond ontvang je de muziek. Je draagt dan 10 euro bij aan de kosten. We maken kennis met elkaar.
De andere vier avonden zijn in september en oktober. Telkens van 20:00 tot 22:15u in ons repetitielokaal de Vlinderhei, Vlinderhei 16, Best.
We verwachten je natuurlijk ook op de generale repetitie op zaterdagochtend 4 november.

Toegang tot het oefenmateriaal
Via onze website www.gemengdkoorbest.nl ben je naar deze projectpagina geleid. Hier vind je alles wat je nodig hebt om de liederen te oefenen.

En dan ons concert ...
De uitvoering volgt dan op zondagmiddag 5 november 14:00u in de Prinsenhof. Het vaste koor voert het concert nog een keer op, namelijk dinsdagavond 7 november in het gemeenschapshuis de Vlinderhei. De projectzangers zijn ook dan uiteraard van harte welkom om mee te zingen, maar je bent daar niet toe verplicht.


Wil je meedoen?
Mail dan vóór 6 juni je naam, e-mailadres en telefoonnummer naar onze secretaris Mieke Dankers, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., om te vertellen dat je graag mee wilt zingen.
Heb je eerst nog vragen, dan mag je haar ook bellen: 06 22 39 23 61.